Over ons

Hoi, ik ben Elise van Lawick en ben een specialist op het gebied van speciaal onderwijs en kinderopvang.

Mijn passie is kinderen te activeren, leuke dingen te ondernemen met de groep en er gewoon te zijn voor het kind. Transparante communicatie met ouders is essentieel, uw kind vertrouw u aan mij toe en daarmee voeden we samen uw kind op. Vertrouwen is dan ook de belangrijkste pijler in de zorg voor het kind, vertrouwen in elkaar en bovenal het kind moet zich veilig voelen.

Daarnaast ben ervaren in het herkennen van ontwikkelingsproblemen, gedragsproblematiek en dat doe ik doorlopend door te observeren en zoals al eerder gezegd kinderen in pedagogisch verantwoorde activiteiten te betrekken.

Green Kiddooz is er voor iedereen die het beste met het kind voor heeft.

Zoekt u een opvang die altijd bewust bezig is met de ontwikkeling van uw kind en daar de nadruk op legt? Dan ben je bij Green Kiddooz op het juiste adres. Ik bied uw kind verschillende activiteiten aan. Allemaal binnen een dagprogramma die past bij de groep en uw kind. U wilt toch ook het beste voor jouw kind?

Goedgekeurd door de GGD

Green Kiddooz wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport. Lees hier het GGD-rapport van Green Kiddooz.

U kunt ons ook opzoeken in het Landelijk Register Kinderopvang, ons registratie nummer is 199933455.

8 Voordelen van een gastouderopvang

Wilt u weten welke voordelen Green Kiddooz u biedt vergeleken met een kinderdagverblijf? Lees hier verder.